Betalen & Verzenden

Wij hanteren de volgende betaalmethoden

  • iDeal
  • Credit cards (Visa & Mastercard)
  • Klarna, betaal later
  • Bankoverschrijving (vermeld altijd je bestelnummer)

Verzending

Natuurlijk wil je de bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Clevamama Benelux doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Alle bestellingen die op werkdagen (maandag – vrijdag) worden geplaatst, worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd met een van de volgende vervoerders: PostNL, DPD of DHL. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bericht zodra je pakket is aangeboden bij de vervoerder, houdt dan rekening met ongeveer 1 werkdag voordat je het pakket thuis kan ontvangen. Tijdens drukke perioden kan het voorkomen dat een pakket met vertraging wordt gelevert. Helaas hebben wij hier niet direct controle op, maar wij kijken altijd hoe we je kunnen helpen.

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de €74,95 worden altijd gratis verzonden. Is je bestelbedrag lager? Dan brengen wij automatisch €6,95 in rekening, zowel voor Belgische als Nederlandse adressen. Bestel je een klein product dat door de brievenbus kan? Dan zijn de verzendkosten standaard €3,95.

Track & Trace

Na verzending van jouw bestelling sturen wij per e-mail de Track & Trace informatie waarmee je jouw bestelling online kunt volgen.

Foutieve of beschadigde levering

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt ClevaMama Benelux zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het bedrag te retourneren.  

Retourneren?

Uiteraard kan je bij ClevaMama Benelux ook artikelen retourneren, kijk even bij onze retourpagina voor meer informatie.